Behov for PC reparation

Eftersom at jeg lige har smadret min ny HP computer, står jeg nu, og kunne godt bruge en PC reparation. Jeg har altså grundigt brug for en PC reparation, og det skal helst gå stærkt. Jeg ved at det er meget at spørge om, men jeg skal snart til eksamen, og har jeg ikke en PC til den tid, kan jeg lige så godt lade være med at gå op. Så hvis jeg ikke får min PC tilbage efter min PC reparation inden da, kan det hele altså være lige meget. Når jeg det ikke, så sender jeg den slet ikke af sted i første omgang. Så vil jeg i stedet bruge den som den er nu. Den kan jo godt fungere, når det kun er til skolebrug. Det er dog sådan, at det er lidt træls, eftersom at jeg spiller spil på min PC. Det kan jeg dog ikke længere, og det er altså også derfor, at jeg lige nu, har brug for en PC reparation. Det skal samtidigt også være en hurtig en, da jeg som sagt, ellers ikke kan have min PC med til min næste eksamen. Det ville være en skandale, og jeg ville helt klart dumpe.

Pas på med PC reparation

Det er altså derfor, at jeg er nødt til at passe lidt på, hvor det er, at jeg sender min PC hen til PC reparation. Det er meget vigtigt, at jeg får den tilbage hurtigst muligt, og selvom at det er meget at forlange, at jeg også kommer først i køen til PC reparation. Det er noget så vigtigt, og jeg håber altså virkeligt bare, at jeg på et eller andet tidspunkt, også kommer til at få brug for det. Det er jo ret sjovt at tænke på og jeg håber sådan set bare, at det også før eller siden, ender med at gå op for os alle sammen, og så er jeg sådan set bare glad for, at det også kommer til at give langt mere mening for alle jer derude. Det er jo virkeligt vigtigt.

Skriv et svar