Er du leder af et ejendomskompleks, skal du sørger for god ejendomsservice

Ejendomsservice bliver varetaget af de varmemestre, der er ansat hos forskellige ejendomskomplekser eller kollegier. Det er dem, der står for at holde stedet rent, fikse diverse problemer, som man ellers ville få en VVS’er eller elektriker til, passe haven/haverne, og det er ofte også dem, der står for udlevering af nøgler og udlån af udstyr som skruetrækkere m.m.

Det er altså, på godt gammeldags dansk, de viceværter der sørger for at stedet fungerer og ser pænt ud. Ejer du et ejendomskompleks eller et kollegium, er det derfor vigtigt, at du hyrer nogle ordentlige folk til at gøre et ordentligt stykke arbejde.

Går du den billigste vej muligt, ender du med et beskidt ejendomskompleks/kollegium fyldt med diverse fejl og mangler – og dette resultere selvfølgelig i utilfredse lejere og på længere sigt en virksomhed, der ikke fungerer.

Varmemestrene er din direkte kontakt til lejerne

Varmemestrene er de folk som dine lejer omgås. De ser dem rundt omkring på kollegiet/ejendomskomplekset, når de tusser rundt og laver deres arbejde. De er altså på denne måde din direkte kontakt til lejerne – dit ansigt udadtil, om man vil.

Det er derfor vigtigt, at du ansætter nogle folk, som du gerne vil have til at repræsentere dig. Et godt firma med nogle gode medarbejder, der sætter kvalitet og kvantitet.

De skal kunne gøre et godt stykke arbejde, holde stedet rent og pænt og sikre dig glade lejere og på længere sigt. En virksomhed der køre ordentligt rundt.

Glad Ejendomsservice lokaliseret i København er et godt eksempel på et sådan firma. De vil ikke konkurrere med andre ejendomsservice firmaer på prisen, men i stedet på kvalitet, og dette har betalt sig. De har ansvaret for mere end 75 ejendomme i København. Du kan læse mere om firmaets værdier her.

Skriv et svar