Flypriserne falder fortsat

Vi har efterhånden vænnet os til at vi kan flyve rundt til de fleste omegne af verden for ikke meget mere end et par tusinde kroner – men det bliver kun billigere herfra.

 

Næsten ugentligt åbner der flyselskaber i hele verden, og de er med til at sætte de eksisterende selskaber under pres – for de nye flyselskaber ser stadig lavere og lavere priser som deres vej ind på markedet.

Miami

Wow Air vil fx tilbyde rejser fra Danmark og til USA for blot 700 kroner, som du kan læse i denne artikel. Og det er ikke det eneste.

 

Flere og flere danskere søger lige nu efter rejser fra Tyskland, hvor det er muligt at finde flyrejser til cirka 20 % mindre end hvad de samme rejser koster i Danmark. Dette skyldes at Tysklands lufthavne er underlagt væsentligt større konkurrence end de danske (hvor det reelt set er Kastrup, der skal konkurrere med sig selv). Rejser fra Tyskland foretages især fra den store Hamborg Lufthavn, der ligger blot halvanden time fra den danske grænse.

 

Med det nuværende tempo tager det ikke lang tid før end flyrejser bliver gjort tilgængelig for selv den lave middelklasse i Danmark – kan en familie på 4 tage til og fra USA for under 10.000 kroner, hvilket lige nu ikke er muligt, er vi kommet meget langt.

Skriv et svar