God fødselsdagsgave

Nu hvor det snart er tid til at give en fødselsdagsgave, er der vist ingen tvivl om, at jeg har tænkt mig at gøre, som jeg gør hvert eneste år. Jeg har nemlig tænkt mig, at klikke ind på denne side, som der er et link til i teksten. Derinde køber jeg altid mig selv en fødselsdagsgave, og det er sjovt nok ikke noget, som jeg normalt går og fortæller folk. Jeg tjener dog så mange penge, at det altid er en god ide, at give en god fødselsdagsgave. Noget jeg virkeligt kan bruge, og jeg ved, at jeg ikke kommer til at få det fra min familie eller venner. Det er helt klart også derfor, at vi er nødt til at gøre noget mere ved dette.

Det er jo sådan, at det faktisk ikke altid er muligt for mig selv, at finde en god fødselsdagsgave i tide. Derfor får jeg nogle gange min egen fødselsdagsgave lidt for sent. Det gør dog ikke noget, eftersom at denne fødselsdagsgave er fra mig selv. Det ville jo være dumt, at blive sur på sig selv, og det er jeg helt sikker på, at man ikke får noget som helst ud af. Det er også derfor, at jeg bare sørger for at være glad for min egen gave.

Fed fødselsdagsgave

Det er jo sådan, at når man giver sig selv en fødselsdagsgave, så er det næsten dumt ikke at sørge for, at man også giver sig selv, en virkeligt fed fødselsdagsgave. Det gør jeg år efter år, og jeg må sige, at de sidste mange år, så er den bedste fødselsdagsgave jeg har fået, den fødselsdagsgave som jeg har givet mig selv. Det er både smart og godt, og det virker altid som om, at det ganske enkelt bare er fordi, at jeg simpelthen er den bedste til at give mig selv en fødselsdagsgave, hvilket jo også hænger godt nok sammen.

Skriv et svar