Hvordan finder man et kostume i den rigtige størrelse?

Her henviser det ovenstående spørgsmål til en meget klassisk og gengående problemstilling, som rigtigt mange forældre kender til. Det er nemlig virkelig ikke specielt rart at bruge flere hundrede kroner på at købe det helt perfekte kostume til sit barn og derefter erfare, at kostumet slet ikke passer. Det skaber en kæmpe skuffelse hos barnet og samtidigt er forældrene nødsaget til at finde på noget andet.

En løsning på dette er for det første, at holde sig væk fra alt der hedder nylon. Ulempen ved disse dragter er nemlig, at de kommer i meget få forskellige størrelser og samtidigt skal købes ganske kort tid før brug. Vokser sønnen 5 centimeter har vi nemlig balladen.

kostumer
Dette skyldes, at dragter i nylon ikke rigtigt kan give sig, hvilket betyder at en dragt der passede i december ikke nødvendigvis passer i februar.

Ikke desto mindre er der rigtigt mange super flotte dragter i nylon, hvilket betyder at man nogle gange er nødsaget til at gøre et køb alligevel, alene for at gøre børnene så glade som muligt. Her skal man være meget opmærksom på størrelsen.

Vælger man derimod at købe et kostume i ganske almindeligt bomuld, har man den super praktiske fordel, at kostumet rent faktisk godt kan passes. Til gengæld skal man her være opmærksom på, at dette bomuld, som alt andet, godt kan finde på at krympe i vask. Derfor skal man sørge for enten at købe kostumet i en stor nok størrelse eller tørre det på snor og vaske det med så lav temperatur som muligt. Det sidste handler i høj grad om at sørge for, at kostumet farver og lignende ikke tager skade. Specielt ved de billige dragter man finder i legetøjsforretninger, kan noget af trykket og lignende godt være lidt dårligt lavet og man risikerer derfor, at det bliver slidt mere eller mindre af, før dragten overhovedet kommer i brug.

Skriv et svar