Jeg er meget kræsen hvad tøj

Jeg er meget kræsen hvad tøj angår og gør mig mange overvejelser før jeg køber et stykke tøj. Det skal være af meget god kvalitet, se godt ud og jeg skal kunne forestille mig at have det på i forskellige situationer, ligesom forestille mig, hvad det skal kombineres med, før jeg beslutter mig for at købe det. Jeg vil gerne se godt ud, og det er ikke altid let at finde noget tøj som bare er ”mig”. Jeg kan bruge timer i butikker uden at finde noget, jeg bare kan lide. På det seneste er jeg begyndt at kigge i online forretninger indimellem, for det er meget tidsbesparende, frem for at gå i de fysiske butikker, nu jeg er ret kræsen.

Jeg kan sidde hjemme og slappe af og kigge rundt i de mange butikker og på forskellige tøjmærker.

En dag kom jeg forbi en hjemmeside som førte mærket Ofelia. Jeg havde ikke kendskab til dette tøjmærke men kiggede rundt på tøj udvalget og fandt rigtig mange lækre ting som faldt i min smag. De har et stort udvalg i moderigtigt tøj til kvalitetsbevidste kvinder fandt jeg ud af og tøjet er rigtig flot, hvorfor jeg kan forestille mig have det på i forskellige sammenhænge. Både når jeg skal mødes med veninderne, til en fødselsdag eller sågar på arbejde. Tøjet fra Ofelia er trendy og praktisk og jeg er sikker på at jeg bliver rigtig glad for det. Jeg havde et par bukser på fra Ofelia forleden, som min søster blev forelsket i. Hun måtte straks vide hvor jeg havde købt dem henne og sagde at det første hun ville gøre når hun kom hjem, var at besøge deres online butik. Jeg sagde hun skulle passe på, fordi de havde alt for meget flot tøj, så det var svært at vælge.

Skriv et svar