Jeg havde aldrig interesseret mig for boligsalg og ejendomspriser.

Det havde altid været min mand som stod for det praktiske i forbindelse med vores hjem. Jeg vidste hvor meget vores hus var værd, men intet andet i forbindelse med det. Det var nu sådan, at jeg sidste år gik på pension og min mand gik på pension året forinden. Nu sad vi og tænkte på, at det var tiden, til at flytte i noget mindre, da vi slet ikke havde behov for alt det plads, vi havde i vores hjem længere. Vil ville gerne have en 3 værelses lejlighed et sted tæt på park og butikker, hvor vi ikke skulle gå ret langt for at nå det vi ønskede. Vi kontaktede diverse ejendomsmæglere for at høre deres tilbud og blev så enige om at ingen af dem var det, vi søgte efter.

En dag kom vores barnebarn på besøg og vi spurgte om han kunne hjælpe os med at kontakte nogle ejendomsmæglere som annoncerede på internettet. Han fandt hurtigt http://minbolighandel.dk hvor vi gik ind og læste hvad de kunne tilbyde. Efter at have læst deres præsentation var vi ikke i tvivl om, at de skulle være vores ejendomsmæglere i forbindelse med boligsalg.

De var billige, professionelle og havde stor erfaring på boligmarkedet. For os var det vigtigt med ordentligt vejledning, ingen høje gebyrer i forbindelse med vores boligsalg og det at kunne medvirke i høj grad under boligsalg. Vi havde fundet vores mæglere, og jeg er rigtig glad for at vi fandt dem. Hele processen med boligsalg var som vi havde forventet af mægleren og mere til. Vi har fået en lejlighed der passer til vores behov og jeg er sikker på at den nye familie som bor i vores gamle hjem har været ligeså tilfredse som os, med hele boligsalg- og købsoplevelsen.

Skriv et svar