Mange forskellige former for proteinpulver – test

I denne artikel vil jeg fremhæve 3 forskellige produkter inden for proteinpulver, som er blevet testet af nogle brugere.

Whey 80: Denne proteinpulver er super billig og rigtig god. Den har et rigtig fint indhold af BCAA samt essentielle aminosyrer. Den har også en rigtig fin smag og der er desuden et hav af varianter og vælge imellem. Det eneste lidt spøjse ved denne proteinpulver er, at de ikke har en afmålt shake størrelse. Du kan altså ved hjælp af et deciliter bæger afmåle størrelsen og indtaget ved dine shakes, men det lidt irriterende i længden. Eventuelt køb en “scooper” hvis du går med dette proteinpulver.

Det andet proteinpulver er en opfriskning af Viking Whey Protein: Du får rigtig meget værdi for pengene hvis du køber viking proteinpulver. Det er et rigtig god proteinpulver indholds mæssigt da den har en god aminsyreprofil. Smagen er der hvor den halter, men den er til gengæld super billig. Denne proteinpulver hører til i lavprisklassen, men du får altså stadig en god proteinpulver for pengene. Vi kan derfor godt anbefale viking proteinpulver, men ikke hvis du vil have et pulver som faktisk smager godt.

Og det tredje og sidste proteinpulver er et reproduceret produkt som I har hørt om før.

Micro Whey Active er en ganske udemærket proteinpulver, men hører til i øvre del af middelklassen for pulvere. Deres proteinpulver indeholder fint med god protein og smager godt. Den er til gengæld en af de billigste i forhold til prisen pr. gram protein og prisen pr. shake. Derfor har Micro Whey proteinpulver en rigtig fin samlet vurdering fordi den bestemt ikke er dårlig. Vi anbefaler dog som udgangspunkt bodylabs proteinpulver fordi den har den største mængde BCAA, største mængde essentielle aminosyrer og er en af markedets billigste pulvere – dertil også fra en dansk producent. Der er mange gode alternative og bedre pulvere på markedet end Micro Whey Active og du bør derfor alt andet lige finde en anden til din proteinkur.

Skriv et svar