Min veninde og jeg bestemte os for at tage ud at shoppe en dag og kigge på tøj, smykker og accessories

. Det var lige blevet forår og vi synes vi ville forkæle os selv med lidt ting. Da vi var færdige satte vi os ned for at få en kaffe.

Vi begyndte at tale om alt muligt og pludseligt faldt snakken på smykker, fordi jeg havde købt et fint armbånd under vores shopping tur. Min veninde fortalte hun for 2 uger siden havde købt den fineste ring, som hun næsten ikke turde at gå med, fordi hun var bange for at miste den, så meget betød den for hende. Næste gang jeg kom på besøg hos min veninde, spurgte jeg til ringen hun havde købt. Hun viste den frem og den var virkelig smuk. Hun fortalte at hun ønskede noget flot men af ældre dato, hvorfor hun havde søgt på internettet efter brugte smykker og fand thttp://www.brugtguldogsoelv.dk . Derinde fandt hun flere ringe som var virkelig flotte, og det tog hende lang tid at bestemme sig for, hvilken en det skulle være.

Da jeg kom hjem tænkte jeg på min venindes ring, og kunne ikke slippe den ud af mine tanker .Den var simpelthen noget af det flotteste smykke jeg nogensinde havde set. Jeg tog derfor imod hendes råd og kiggede selv hos forhandleren hvor jeg fandt mange flotte brugte smykker til en rigtig god pris. Jeg nøjedes med at købe nogle flotte øreringe denne gang, men godt jeg snart havde fødselsdag. Jeg vidste nu præcis, hvad jeg ønskede mig. Der var så mange flotte brugte smykker derinde, derfor blev det en pænt lang ønskeliste jeg afleverede til min familie, med mine fødselsdagsønsker. Min mor grinede lidt men forstod mig godt. Hun havde selv hørt ros om stedet fra en veninde.

Skriv et svar