Når København bliver omdannet til noget andet

For 3 dage siden var jeg et smut nede og handle på Vesterbro.


Der var mange der kørte forbi mig på el løbehjul med sæde og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt skræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Lime eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min mobil som kunne bruges til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatkode til Voi, som var den app jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatliste, der var der også en del andre interessante rabatkoder som man kunne tage i brug. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Når Next Generation skal være med

Det er en god ting at have børnene med til at opleve de nye former for elektroniske køretøjer! Når vi gør tingene sammen så bliver det så meget dejligere! Dog skal han altså beskyttes fra top til tå og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin Molo flyverdragt og godt pakket ind med uldne halstørklæder. Om mit barn så skal forsøge sig med et segboard eller et elektrisk løbehjul det må være op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje airboards på samme måde som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en guide til gode segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i gården og haven! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassebil brugte vi for det ikke skal være løgn en pull up bar, som akkurat kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassevognen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Skriv et svar