Ny serie White House Down med Halle Berry

Spielbergs nye fremtidsserie White House Down med Halle Berry

Extant – hele sæson 1

En helt ny sci-fi-serie har set dagens lys, og det er ikke hvem som helst som står bag. Steven Spielberg har produceret serien White House Down med Halle Berry, og Halle Berry spiller den krævende hovedrolle som astronauten Molly.

Efter 13 måneder alene i rummet vender hun hjem til sin familie – og opdager at hun er gravid. Seriens twist er begyndelsen på en mystisk, overraskende udvikling.

Ny serie White House Down
Ny serie White House Down

Stoneren og spøgelserne
Houdini – hele sæson 1

Magi og tryllekunst gjorde Houdini kendt, og nu levendegør Oscar-vinderen Adrien Brody den mystiske person. Houdini lod sig kaste i vand bundet ind i lænker og håndjern, og kæmpede sig fri og kom op få minutter senere. Han tryllebandt en hel verden. Lad dig besnære af Houdini og oplev en magisk verden af illusioner og psykologiske tricks.

Når livet hænger i en tynd tråd
Panik 112

Vi følger de sygeplejersker og paramedicinere, der yder kritisk og til tider direkte livreddende førstehjælp over telefonen. De mennesker, der i panik har ringet 112, fortæller os historien set med deres øjne, mens de professionelle sundhedsfaglige visitatorer forklarer seerne, hvordan man skal forholde sig i kritiske situationer.

Actionbrag i verdens mest berømte bolig
White House Down

Der er bøllebank, voldelige terrorister og en fars beskytterinstinkt på spil i actionbraget med Channing Tatum som politimanden John Cale der tilfældigvis er på rundvisning i Det Hvide Hus, da det bliver angrebet af en paramilitær gruppe. John Cale må nu gribe til handling for at beskytte sin datter og landets præsident (Jamie Foxx).

Rørende Oscar-vindende eventyr
Klokkeblomst og piratfeen

Da en misforstået støvfe ved navn Zarina stjæler Pixie Hollows uundværlige blå fe-støv og flyver af sted for at slutte sig til Skull Rock-piraterne, må Klokkeblomst og hendes fe-venner tage på et livslangt eventyr for at bringe det tilbage. Men midt under deres jagt, vendes der op og ned på Klokkeblomsts verden.

Skriv et svar