Sutter i mange størrelser og farver anmeldelse

download

 

 

 

 

 

 

 

Jeg sidder her med min baby og ser tv. I fjernsynet ser vi noget meget interessant. En reklame omkring sutter og bamser, hvor du kan personliggøre forskellige navne farver og logo efter ens egen smag. Herefter gik jeg hurtigt på nettet for at søge efter produkterne og prøve de forskellige design man kunne have til min søn. Det har været lærerigt at prøve forskellige design af og vist dem til min søn, så han valgte hvilken sut han gerne vil have. Herefter kom min kone ind og så med hvor hun også udvalgte hvilke sut og bamse hun vil have til vores søn. Det var en hyggelig familie oplevelse vi havde sammen og specielt den tid vi brugte sammen foran computeren har været yderst afgørende for sammenholdet og triveslen for familien. Efter vi havde udvalgt nogle design og forskellige produkter på byhappyme kigge vi efter hvad de ellers havde de kunne tilbyde. Her var servicen også god og vi fik varen inden for 3-4 dage, hvor vi har været yderst positiv for de produkter som vi har fået leveret, samt den service at vi kan levere varen tilbage inden for 3 dage gratis. Efter min søn har prøvet sutterne og bamserne af i et stykke tid, kan vi klart anbefale www.byhappyme.com som leverandør og jeres sted hvor i køber baby udstyr. Min søn er glad, jeg er glad min kone er glad så det er en win-win situation og priserne er fornuftige på hjemmesiden. Man skal også huske på den tid der er sparet ved at købe på nettet, i stedet for at gå ud af hjemmet til en butik, kan alt gøres fra computeren og det vil blive leveret til din hoveddør. Convenience er blevet det store nye, hvor kommunikationsårtiet gør det nemmere og mere tidseffektivt at handle de produkter man gerne vil have.

Skriv et svar